Snart høstferie

28.sep.2010 22:53 / 0 kommentarer ..


 

Ja, nå er det snart høstferie, gleder meg som en liten drittunge! Den uka her kommer til å gå så sykt sakte..! Jaja, i dag har jeg ikke gjort så veldig mye, hadde matteprøve, som jeg følte gikk sinnsykt dårlig, for jeg glemte kalkulatoren min. Så flink jeg er.. Også hadde vi hdl (husdyrlære) som var sinnsykt kjedelig, lærte og cellene i melka til kua. Veldig spennende! Også hadde vi agronomi, og da var vi i stallen. Først så kjørte vi og rydda opp rundt stallen, så kjørte vi tur. Det var kjempe koselig. Og Kathrine bytta gruppe til miiin! Og vi har det drit morro, kjempe koselig å være på gruppe med henne. Jaja ihvertfall, etter turen så skulle vi mekke sammen nye vogna til Jørgen. Og jeg og Kathrine tok hele jobben vi, siden alle andre bare stod å så på. Så klappa de faktisk for oss når vi var ferdige, ikke dårlig bare det. Jeg og Kathrine burde gått mekken vet du, haha! Etter skolen så, så jeg på Kathrine farget håret. Som kanskje ble litt "mislykka". Hun skulle ha det blondt, også ble det litt sånn brun/oransj. Også satt vi ute med masse folk og det er egentlig alt som har skjedd. Er ikke så mye liv her at det gjør noe i dag. Så nå har jeg dusja, og sitter bare å venter på Kathrine som skal sove her i natt!

 

Kathrine og fjordingen, Rudolf tror jeg ?

Farging på gang !

Deilig og usminket med vått hår og fritids !


Naturbruk

27.sep.2010 09:06 / 0 kommentarer ..


Ja, nå har vi naturbruk, og vi ser på Lars Monsen, er egentlig litt gøy. Ihvertfall bedre enn vanlig skole. Tenkte jeg skulle ramse opp hva som har skjedd i helga. På fredag, så kom jeg hjem i rundt 7 tiden, så spiste jeg middag. Også var jeg bare hjemme siden jeg ikke fikk lov til å være ute. Har ikke vært på sånn 4 uker eller noe. På lørdag så jeg på film med Hanne og Mamma, så kom Anne Silje uttover kvelden. På søndag dro jeg til Oslo med Anne Silje, og vi drakk kaffe på Egon og koste oss. Litt uttover dagen så møtte vi Espen på Storo. Så tok vi bare t-banen rundt i Oslo, fordi vi kjeda oss. Også skulle jeg egentlig på vålerenga kamp, men så rakk jeg det ikke siden jeg ikke kunne komme så seint på skolen.  så det..


22.sep.2010

22.sep.2010 12:53 / 0 kommentarer ..


Dillaaaaaa !


Naturfag

22.sep.2010 12:50 / 2 kommentarer ..


Ja, nå er det naturfag, vi har akkurat hatt prøve, som gikk kjempe bra. Kanskje noe juksing inne i bildet?  Jaja, nå lærer vi bare om oppfinnelser ogsånt, som er skikklig kjedelig, vi lærer om hva som er oppfunnet i Norge. Som bindersen, sprayboksen, ostehøvelen, six-pack(liker veldig godt) etc. Uff, jeg er så lei skole ass, er helt sykt. Dårlig start, selvom jeg trives på denne skolen. Jeg sleit ordentlig med å stå opp i dag, hadde ikke lyst til å gå på skolen i dag. Men så gadd jeg ikke i går heller. Så nå blir det skjerpings på meg!


 
Passer veldig godt til meg !


Workshop, med danserne til Lady Gaga.

20.sep.2010 14:51 / 0 kommentarer ..


WORKSHOP 15+16.oktober 2010.
At The Norwegian Opera House.

?Streetstar? offer the opportunity to dance with amazing people. Michael, Asiel and Ian will also have a question and answer-session where they give away a ticket to The Lady Gaga concert in Oslo Spektrum.

Michael & Asiel & Ian have danced for Lady Gaga, Omarion, Snoop Dogg, Ne-Yo, Monica, Will Smith, Christina Aguillera, Destiny?s Child, Alicia Keys, Miley Cyrus, New Kids On The Block, Mary J. Blige, Hilary Duff, Kelly Rowland, and many many more, while also doing huge commercials and tv-apperances for Jay Leno, Ellen & Jimmy Kimmel + doing movies like Benjamin Buttons, Hannah Montana, Soul men +++

The prize for the workshop is 300 pr class, or 500 in total for all 3.

We have a maximum of 150 participants, so sign up early by writing post@streetstar.no, and include your name and phonenumber.

Payment information to the Streetstar bank-account will follow for all registered participants, by e-mail.

FRIDAY, OCTOBER 15
Michael Silas : 18.00 ? 19.30
Asiel Hardison : 19.45 ? 21.15

SATURDAY, OCTOBER 16
Ian Mckenzie : 12.00 ? 13.30

Be there, or be jealous!

 

-------------------------------------------------

Vurderer serriøst å melde meg på, høres drit gøy ut !!

 

Naturbruk..

20.sep.2010 13:38 / 1 kommentarer ..


Ja, nå sitter jeg i timen IGJEN. Nå har vi naturbruk og lærer om beite dyr, kultur landskap osv.  Men kan jo omtrent alt det her, har jo hatt det 10000 ganger. Menmen, nå kan jeg det super godt i hvertfall, tilfelle vi får prøve i det.

Notatene fra timen, så ser dere hvor uinteressangt det er å sitte og høre på !

 

 

Golfbane trenger sand for å få luft til røtter og får å holde på vann(fuktighet)

Man må passe på å det får nok lys og at man aldri klipper under vekstpunktet til gresset.

 

Beitedyr

Ville dyr som beiter: Elg, rådyr, hjort, reinsdyr, bjørn

Husdyr som beiter: Sau, Ku, Hest, Geit

 

Storfe

*Storfe beiter ikke så hardt som sau og geit.

*Beiter jevnere enn sau og geit(både gress og urter)

*Beiter ikke så mye urter, lauv og bartre

*Storfebeite gror veldig fort igjen dersom de ikke blir brukt

Sau

*Sauen er veldig flink til å ta seg av problem arter og brukes derfor ofte til å beite gjengrodd beitemark.

Geiter

*Geita beiter helst busker og trær, og kan også spise or.

*Geita gnager bark, og kan ødelegge store trær

*Blir beitetrykket for høyt, kan de beite området snaut og også ødelegge gressdekket.

*Geita kan være en ufordring når det gjelder innredning.

Elg

*Drøvtygger

*Bare fortenner i underkjeven

*Spiser rundt 1000 ulike arter

*Baserer mye av maten sin på busker og bark.

Hare

*Skarpe tenner i under og overkjeven

*Beiter bark og knopper

*Utnytter næringsstoffene ved å spise sin egen avføring

 


Engelsk time..

17.sep.2010 12:32 / 0 kommentarer ..


Ja, nå har vi engelsk, og det er drit kjedelig. Med en kjedelig lærer! Menmen, i dag så skal jeg til sarpsborg etter skolen med Svein Olav på polet, også skal jeg og Mari drikke med han i kveld. Og jeg har ikke noe klær. Uff.. Jaja, så skal jeg kanskje sove i telt med Bjørn i natt, tilfelle det ikke er plass inne, det blir kos! Jeg skal legge ut noen bilder seinere, hvis jeg får tatt noen, kan ihvertfall ta bilder av meg og Mari før vi drar. Så dere får sett hvordan vi ser ut før vi drar, men Iphone har jo ikke den beste bildekvaliteten da! Ellers i dag har vi bare hatt norsk og skulka gym. Haha, fikk litt dårlig samvittighet men, Jeg sa bare jeg hadde vondt i beinet.Jeg får spille videre på datan i timen jeg da... :)

- Vi baksnakkes !Meg og hesten til Jørgen :)

 

 


Time !

15.sep.2010 09:14 / 0 kommentarer ..


Ja, overrskiften sier seg selv, nå sitter jeg i engelsktimen. Med en sur lærer, haha. Jeg og Mariann, gjør ikke så mye som vanlig, sier seg selv når vi har egen data, haha. Men for dere som ikke vet det har jeg begynt på Tomb Landbruksskole, og det er ganske digg her, slækt.. Men selvfølgelig så savner jeg vennene mine noe helt sykt..  Men i dag så har vi engelsk, også har vi matte prøve.. Nasjonal prøve tror jeg? 

Meg og Mariann kjører Uno !

Ja, vi kjører faktisk hest i timen, og hest er ett eget fag, hvor digg er ikke det!

Men nå må jeg vell følge litt med igjen !


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
hits