Hei !

23.aug.2011 07:43 / 0 kommentarer ..
I går var første skoledag og den var helt grei. Jeg kom heldigvis i klasse med Marie! Etter skolen i går var vi på Askim torget og titta litt ogsånt, også rydda jeg rommet og la meg. I dag blir det skole, så får jeg se hva som skjer etter skolen!


Klar for en ny skoledag men litt trøtt....


Hytta !

16.aug.2011 18:28 / 0 kommentarer ..


Ja, jeg og Michael har vært på hytta siden søndag. Det var kjempe deilig å slippe alt og "alle". Men i dag dro vi hjem, får blir fort litt kjedelig og. Til søndag er dåpen til Leonora og jeg skal bake muffins! Gleder meg. Og på mandag begynner jeg på skolen det kan bli spennende. Gleder og gruer meg til skolen. Greit å gå på skolen, men lekser er det verste jeg veit. Og å stå opp så tidlig om morgenen er ikke alltid like lett. Men, jeg håper jeg ikke får så mye fravær det året her. Nok om skole! Rosetta har termin i dag, så valpene kan komme når som helst. Gleder meg! Det har kommet ett kull, men det var bare gutter. Det var 2 svarte og hvite, 2 røde og hvite og en gul og hvit. Jeg har tenkt litt på navn også da, blir ho kremfarget blir det Baileys, blir ho brun blir det Tutti eller Mocca og hvis det blir noen andre farger så blir det nok Tutti!

 


Hei igjen!

14.aug.2011 09:53 / 1 kommentarer ..


Vet jeg har vært dårlig til å blogge i det siste, og jeg har mista alle leserne mine nå. Men jeg skal skjerpe meg, og begynne å blogge oftere igjen. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra Kreta osv. De legger jeg ut snart. Må bare overføre de til dataen!Jeg har også bestilt ny hund, gleder meg. Det blir samme hund som Bonnie, men jeg håper på å få en sjokolade brun !! :)


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
hits