ER JEG IKKE BEDRE I MORGEN BLIR JEG INNLAGT.

16.mai.2011 13:23 / 1 kommentarer ..


Ja, jeg var hos legen i går. Og jeg har blitt 3 ganger verre. Og jeg fikk masse røde prikker, så jeg reagerte tydeligvis på pencilin. Så det hadde bare blitt verre. Og ho som så på meg i går. Ble helt sjokka og sa ho hadde vært lege i en del år, men aldri sett noe så ille. Så jeg fikk antibiotika kur, og voltaren. Men det jeg er litt redd for er at hvis det ikke blir bedre så må jeg få intravenøst. Men jeg føler meg litt bedre, men det skyldes mye fgrunn av smertestillende. For det hun sa var at jeg måtte ringe og komme når det hadde gått to dager. Og hvis det ikke hadde blitt bedre. Så må jeg til hals spesialist, og sannsynligvis sjukehuset. Så får se da..

Digg er det ihvertfall ikke!


Halsbetennelse(streptokokker) og ørebetennelse.

15.mai.2011 11:02 / 0 kommentarer ..


Jupp, det har vi meg for tiden, livet er herlig.  Tenkte jeg skulle legge ut bildet av halsen min, men jeg tror det blir litt for ekkelt for dere.. Det er det verste jeg har sett. Jeg fikk pencilin på torsdag, og har fortsatt ikke blitt bedre. Men jeg har fått sterkere smertestillende da, heldigvis. Pinex Forte, jeg har ikke vondt i øra når jeg tar dem. Men halsen er like vond, så jeg får ikke i meg noe som helst. Ikke mat, ikke suppe, ikke vann. Noen tskjeer te, klarer jeg å tvinge i meg i blant. Og hvis det ikke blir bedre til i morgen, så må jeg til legen igjen. For jeg klarer så vidt å puste.. Men uansett så har jeg ikke gjort så mye denne uka som dere skjønner, ettersom jeg har vært sjuk.. 


Sjuk.

11.mai.2011 16:07 / 0 kommentarer ..


Ja, jeg har utrolig vondt i halsen, øya, hodet og magen. Jeg blir sjuk hele tiden, vurderer å dra til legen å spørre om jeg kan fjerne mandlene. I natt så stod jeg opp klokka 03.30 fordi jeg ikke klarte å sove, gjorde så vondt å puste. Men ihvertfall det har skjedd endel denne uka her. Jeg overnattet hos Marie på mandag med bikkja. Men før  vi dro til henne, så var vi i askim og øvelses kjørte, og drakk iskaffe og spiste is på cafè. Vi var i parken med bikkjene også, noe som var veldig koselig. Og tirsdag kom Michael og henta meg, så sov vi litt. Så dro han og besøkte bestemorra si osv. Så kom Irina hitt, så snakka vi litt osv. Og i dag har Marie vært her siden jeg ikke orka å gå ut, så har vi lagd mat og spist is. Snakka om hunder og kost oss. For i kveld skal nemlig Marie hente seg en ny hund, en rottweiler. Det kan jo bli spennende, hun gleder seg som en liten unge haaha. Skal legge ut bilder senere!!!

 

- Ingrid


Hytta, plystre!

05.mai.2011 09:31 / 1 kommentarer ..


I går og dagen før der. Var jeg og pappa ute på hytta med 2 tonn stein. Altså 4 tonn stein til sammen har vi bært på to dager! Gjett om jeg er støl i armene og har vondt i ryggen. Også har jeg tenkt på en ting, hvis jeg skal få hund snart så er det jo greit å kunne plystre! For jeg kan nemlig ikke plystre og jeg har aldri klart det heller. Så jeg øvde i hele går, men jeg får det ikke til altså.. Kanskje det er fordi jeg har 2 piercinger i tunga? Ikke vet jeg, men nå må jeg gå i dusjen og sminke meg. Skal til Askim i dag, og kjøpe bursdag gave til pappa! Han har bursdag i morgen, aner ikke hva jeg skal kjøpe!Kan du plystre, noen tips?


Ensom..

03.mai.2011 16:20 / 0 kommentarer ..


Uff, det er ensomt fortiden. Kjæresten har fått ny jobb, og i går jobba han fra 08.30 til 21.00 og han jobber sikkert enda lenger i dag. Så, hva skal man finne på? Savner han, lurer på hvordan jeg skal klare meg hvis vi skal flytte sammen. Da blir jeg jo alene hele dagen! Men men, uansett. I dag har jeg hjulpet pappa på hytta. Vi har kjørt opp et lass med stein og kasta det ned i skråninga. Og nå sitter jeg hjemme og loker på dataen. Tenkte jeg skulle ta en dusj, så spise middag og se på en film eller rydde rommet!


Og btw, har jeg fått dilla på ett hestespill. Jeg er barnslig skal ikke nekte for det, men da har jeg noe å fordrive tiden med. sjekk ut howrse. Og hvis du legger til Ingridpuz som verver er du søt !


Flammer..

02.mai.2011 19:38 / 0 kommentarer ..


Ja, flammer er noe jeg syns er utrolig tøft, så skal legge ut noen bilder jeg tok når vi grilla! 
(begge er uredigert)Roadtrip, Kristiansand.

02.mai.2011 10:28 / 1 kommentarer ..

(bildene er tatt med iphone)Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
hits