Roadtrip!

30.apr.2011 12:19 / 1 kommentarer ..


I går var jeg og Michael så lei av å være hjemme at vi bestemte oss for å kjøre en lang tur. Uten å vite hvor vi skulle, så endte vi opp i kristiansand gitt! Og det hadde aldri Michael vært. Så vi titta og spiste ogsånt. Så dro vi til Grimstad og besøkte broren min. Det var en kjempe fin og koselig tur, men det var kjempe langt å. Og vi var utslitte når vi kjørte på ferja så da sov vi hos Michael for det var nærmere. Og det tok sin td for vi dra 12.00 og kom hjem 01.00. Så stod vi opp klokka 10.00 i dag og dro til meg og nå skal jeg dusje og sånt. Så skal vi på hytta og grille og kose oss så skal vi til kompisen til Michael i kveld. Skal legge ut masse bilder i kveld eller i morgen! 


VANILJEMUFFINS MED VANILJE SMØRKREM!

27.apr.2011 14:08 / 14 kommentarer ..


 

Vanilje muffins

Du trenger:

2 egg

2dl sukker

3dl hvetemel

2 ss smør(smelta)

1 1/2 dl melk

1 ss vaniljesukker 

2 ts bakepulver

 

Sånn gjør du det: 

visp egg og sukker til eggedosis så blander du inn

 alt det andre

Steketid ca. 15 min. på 170 gr.

Ca. 20 stk

 

 

Smørkrem:

Du trenger:


100g romtemperert smør
1 vanilje stang
3 ss melk
½ pk melis

Kjør det sammen i mixeren til det får riktig konsistens. 

Tips: Det er veldig kult med konditorfarge i.

 


Muffins!

27.apr.2011 14:00 / 1 kommentarer ..


Ja, jeg tenkte jeg skulle legge ut en oppskrift på muffins! Siden Leonora(tantebarnet mitt) ble en uke i går så bakte jeg muffins.

Muffins

Du trenger:

2 egg

2dl sukker

3dl hvetemel

2ts bakepulver

50g smør

1dl kokende vann

Eksempler på smakstilsetninger: Revet ingefær etter smak, sitrusskall 1/2 frukt, 2ms hakkede nøtter eller 2 ts malt kardemomme.

 

Sånn gjør du det:

Visp smør og sukker hvitt og rør inn eggene ett om gangen. Sikt mel og bakepulver i og rør godt. Ha til slutt i det kokende vannet. Fordel røra i små muffins former og stek dem midt i ovnen i ca 15min ved 170 grader.

Tips: Sikt litt vanilje sukker over når de er avkjølt.

 

 


Kjæresten min har vaska rommet + foreldremiddag!

25.apr.2011 21:36 / 1 kommentarer ..


Ja, dere leste riktig. Utrolig nok så har kjæresten min vært kjempe flink. Jeg rydde og kasta søppel osv, så tok han og støvsugde og vaska! Jeg må si jeg er flink til å overtale folk. Når jeg ble sammen med han så nekta han å gjøre noe og kalte det kjerringarbeid(noe jeg ble veldig grinete for). Men nå vasker han og bytter sengetøy og står på! Han er kjempe flink, må si at jeg er stolt over han! Jeg må også si sorry for at jeg ikke har blogga i det siste, men skjedd mye så har jeg vært ganske stressa. Med babyen og alt som skjer. Men er ting jeg må fortelle om er påskeaften! På påskeaften dro mamma og pappa til foreldrene til Michael. Og fikk hilst på hverandre for første gang! Noe som var veldig vellykka. Og jeg må ikke glemme å si at moren til Michael er kokk, og det er nok den beste maten jeg har smakt. Det var kjempe godt! Til forrett fikk vi tapas som var kjempe godt, så fikk vi kyllingbryst. Og sist men ikke minst fikk vi hjemmelaga vaniljeis med solbær! Også spurte moren til Michael om jeg ville være med å servere i mai engang. Jeg jobber 3t tror jeg og tjener 1500. Det er ikke dårlig! Så da kommer jeg til å få litt cash å, det bli digg. Blir det mer i klesskapet! Men det var jo kjempe koselig at foreldrene våre kommer så godt overrens med hverandre da. Føler på en måte at forholdet blir mer seriøst, etter foreldrene har møttes. Men nå skal jeg være med kjæresten min å fylle diesel så får jeg prøve å blogge litt oftere!Elsker deg!<3


JEG ER LAT!

20.apr.2011 15:35 / 3 kommentarer ..


Uff, overskriften sier det meste. Ja, jeg skulle jo vaske og rydde i går men endte opp med pizza, brus, godteri og potetgull! Så tenkte jeg at jeg skulle gjøre det i dag tidlig, men nå har jeg jo akkuratt stått opp og kjæresten min kommer hjem om en halvtimes tid. Jeg skjønner ikke hvordan jeg har klart å sove så lenge? Tror ikke jeg har sovi så lenge på mange år. Og nå er jo dagen min ganske kort, men man gjør det beste ut av det, ikke sant! Så jeg tenkte jeg skulle hoppe i dusjen, også kan kjæresten min hjelpe meg etterpå! Genialt, slipper jeg å gjøre alt alene også, men tenkte at det kanskje hadde vært deilig for han å slipper å rydde og styre etter han har vært på jobb.
JEG HAR BLITT TANTE!

19.apr.2011 20:59 / 3 kommentarer ..


Besøkte søstra mi på sykehuset i dag, jeg har blitt tante! Og ho er bare så ufattelig søt og liten!Men før i dag tok jeg og Irina masse bilder. Så tok jeg en del bilder av Bonnie.Legger ut flere bilder senere, for nå må jeg rydde og vaske rommet. Ser ikke ut her!

 


Hemmelighet?

19.apr.2011 12:30 / 0 kommentarer ..
Ja, jeg har en stor hemmelighet, som jeg skal si senere! Når jeg får lov, noen som kanskje kan gjette hva det er?

 

 

Ja, ihvertfall jeg og Irina har tatt noen bilder ute i dag, men jeg må vente med å legge dem over til pappa kommer hjem! Men håret ser mer rødt ut på bilder enn i virkeligheten. Men jeg tok noen bilder nå som dere kan se på da, med det dårlig cammet mitt, og håret mitt ser jo brunt ut på cam!


Sånn ser da jeg ut i dag!Også må jeg vise frem de nye kule solbrillene mine!Og pus ligger på fanget selfølgelig da!

 

Jaja, vi snakkes senere i kveld!FARGET HÅRET, LILLA?

18.apr.2011 23:37 / 18 kommentarer ..


Ja, i dag kjøpte jeg lilla hårfarge!


Og jeg møtte Irina i Askim!


aw, så søt<3Fjortiss? Meg?

Irina med de nye solbrillene mine, ganske kule eller hva?

Også, dro vi hjem. Og da farget vi håret mitt!


Pent, med hårfarge i hele trynet?

 


Og sånn ble resultatet! Ikke lilla, men mørkt med rød/rosa skjær! Skal ta noen bilder ute i lyset i morgen så dere får sett litt bedre!
Uken's sang!

18.apr.2011 02:40 / 2 kommentarer ..


Fått dilla!

 

Hva syns du?

 

 


VOLDTEKT

18.apr.2011 01:30 / 9 kommentarer ..


Jeg har litt lyst til å skrive om noe serriøst på bloggen av og til. Og i dag valgte jeg voldtekt.

 

Hva er voldtekt?

"Voldtekt er en forbrytelse og et seksuelt overgrep der noen blir påtvunget seksuell omgang, ofte ved bruk av trusler, vold eller medikamenter."

En person som skal begå en voldtekt mot et annet menneske trenger ikke nødvendigvis bruke fysisk eller psykisk makt. Et eksempel på dette er når overgriper blander narkotika eller medikamenter i drikken til den personen man vil voldta. Medikamenter som blir brukt til dette formålet, blir ofte kalt voldtektsdop.


Er det noe jeg hater så er det voldtekter, det ødelegger faktisk liv. Jeg har hørt og lest mange utrolige fæle historier. Og at noen har samvittighet til å gjøre noe så ondskapsfult skjønner ikke jeg. Jeg hører ofte kommentarer som, å gå sånn er som å bli bedt om å bli voldtatt. Men ingen vil bli voldtatt, ingen jenter ber om å bli voldtatt. Kanskje jenter nå til dags er naive og godtroende? Men burde man være redd for å gå ute? Burde man ha i bakhodet, hva man har på seg? Jeg syns ikke det, jeg syns at det burde være trygt å gå i hva man vil. Voldtekter gir ofte omfattende og langvarige psykiske skader, som igjen kan kan gjøre deg sjuk. Mange voldtektsofre utvikler psykiske symptomer som diagnostiseres som posttraumatisk stresslidelse (PTSD) som du kan lese mer om her. De psykiske reaksjonene kan være like alvorlige som reaksjoner etter naturkatastrofer, krig og tortur. Hvem som vil påføre ett annet menneske den slags skade, det skjønner ikke jeg? I mange tilfeller blir det skyldt på dårlig barndom osv, men er det grunn til å ødelegge livet til andre? Skal man være så patetisk og egoistisk at man ødelegger livet til andre for at man selv har opplevd noe fælt? I 2007 ble 3.800 seksuallovbrudd anmeldt, men 90% av voldtekter blir ikke politi anmeldt, og de fleste blir voldtatt av noen de kjenner. En viktig årsak til at så få ikke anmelder voldtekter er at så få saker ender med dom. Og jeg har hørt i mange tilfeller at det kan være verre å være offer enn gjerningsmann. Ihvertfall, hvis gjerningsmannen slipper unna. Her en en historie om en som ikke ble trodd, det var ikke så alvorlig tilfelle. Men uansett, da skjønner jeg offrene som ikke tørr og anmelde.


En koselig helg med min kjære!

18.apr.2011 00:33 / 0 kommentarer ..


Ja dette har vært en veldig koselig helg! Og jeg har vært med Michael hele helgen. Det har vært veldig koselig, på fredag drakk vi hos Michael. Ble ikke noe grilling på grunn av dårlig vær. Så da var Stine så grei at ho lagde middag til oss. Det ble løvstek med fløtegratinerte poteter. Det var kjempe godt. Men jeg ble ganske dårlig uttover kvelden, så jeg la meg tidlig. Det ble bedre på lørdag. Da dro vi til Sverige med ett venneparr av Michael. Så dro vi til Christoffer en tur og så på den nye leiligheten hans, og den var sykt stor og fin. Jeg og Michael var klare til å flytte inn haha. Jaja, uansett. Vi bestemte oss for å se på en film med Marie så vi dro til Askim, og i nærheten av Askim. Var det ett ganske gammelt parr som hadde fyllekjørt og kjørt ut, så det tok litt lenger tid enn forventa. Vi måtte vente på politiet osv. Men til slutt fikk alle tre dratt til meg og sett på film da, var veldig koselig og jeg elsker filmen som var Ace Ventura. Og i dag har jeg blitt dårlig igjen, så har bare liggi i senga i dag. Irriterende at jeg blir så mye dårlig, skal bestille time hos legen i morgen tenkte jeg! Så får vi se, menmen. Nå skal ihvertfall jeg legge meg, blir trist uten kjæresten min men..

 

 Meg og pusen min! &lt;3

15.apr.2011 15:55 / 0 kommentarer ..


Nå har jeg dusja og sminka meg, venter bare på kjæresten min og det er kjedelig. Så tok en liten photoshoot med pus. Btw, har vått hår !


Ser ut som jeg sjeler ..Det fineste syns jeg
Hva syns dere?
Endelig fredag !

15.apr.2011 14:59 / 0 kommentarer ..


Yes, da er det endelig fredag! Og gjett hva!? Jeg har fått jobb på Glava, og jeg skal jobbe hele sommerferien bortsett fra den uka jeg skal til Kreta! Og jeg tjener 92 eller 95 i timen. Hvor digg er ikke det, da blir det penger! :D I dag skal jeg hjem til Michael og grille og kose drikke litt. Blir nok ikke noe fest akkurat. Men det tror jeg blir koselig, jeg og michael har lovt hverandre og ta noen bilder utover kvelden. Men får se om vi klarer å holde det da!Hva skal dere i dag?

 


Koselig date med Marie !

14.apr.2011 23:23 / 0 kommentarer ..


Heei, i dag dro jeg på møte i Askim. Så tenkte jeg hvorfor ikke møte noen venniner når jeg først er i Askm? Så jeg sendte mld til Irina og Marie. Så møtte jeg faktisk på en gammel kompis også! Det var ganske koselig å møte dem igjen. Jeg, Marie og Irina tok en kaffe på kos, og snakka litt ogsånt. Så var vi litt hos Marie og shoppa litt ogsånt. Så dro Irina hjem, så gikk jeg og Marie og spiste. Og det så sinnsykt ut som en date, haha. Vi satt helt inntill hverandre og delte en middag! Så henta Michael meg, så møtte vi Stine og Glenn. Og nå sitter vi og ser på film!
Får ikke sove..

14.apr.2011 02:41 / 1 kommentarer ..


Ja, overskriften sier vell det meste. Jeg får ikke sove, og det gjør ikke kjæresten min heller. Så jeg fant ut, hvorfor ikke bare legge ut innlegget om foundation testen min? Jeg kjøpte en brunkrem som varer lenge og som jeg fikk anbefalt av hun i kassa. Men jeg merka at med engang jeg begynte å bruke den ble huden min skikklig fæl, og den var klissete, tjukk og ekkel å ha i ansiktet. Så den foundationen her er ett nono!

Dårlig bilde (iphonekvalitet). Men jeg har egentlig dårlige erfaringer med alle foundationene til IsaDora.
Her kan du tydelig se at foundationen ikke løser seg opp. Så dette er en dårlig brunkrem for huden, og den er også utrolig vanskelig å få av, den setter seg ordentlig fast i porer. Så du må peele huden godt etter bruk, hvis man går for denne brunkremen.


UtenMed, ikke veldig pent eller hva?


 

Flettet håret mitt før jeg la meg, ble ganske kult?
Får prøve å sove litt jeg, sovner vell en gang!

 

 


 


HJELP !

13.apr.2011 21:15 / 5 kommentarer ..


Ja, jeg har vært flink og støvsugd og vaska hele rommet. Men jeg blir aldri fornøyd! Jeg syns ikke rommet mitt er noe fint i det heletatt, har dere noe noen tips eller? Kanskje en brun sofa hjelper? Jeg er sinnsykt dårlig på sånn interiør greier!


Kosehjørne. Driver å fikser på tven, så den står feil vei.Senga mi !


Senga og kommoden.


Skapet mitt, ser sinnsykt lite ut på bildet, men får gå.

Blir sinnsykt glad hvis noen har noen tips!


 


Også må jeg jo ha med Bonnie, klipte henne i dag !

 

I morgen eller senere i dag skal jeg legge ut et innlegg om den nye brunkremen min, jeg har nemlig testet den ut!

 Uka's sang!

12.apr.2011 14:07 / 0 kommentarer ..


Lars Vaular - Rett Opp Og Ned

Vet den er gammel, men fått hekta på den igjen!

 

 

 


Superkul!

11.apr.2011 13:35 / 0 kommentarer ..


Jeg har finni masse kult på superkul nå!

Fant to skikklig kule bikinier.

Denne finner du her

Og denne finner du her

 

Og mange kjempe kule kjoler der også da!?Denne finner du herDenne likte jeg veldig godt, søt og enkel. Du finner den her

Ha en fin dag !


 


GOD MORGEN!

11.apr.2011 12:52 / 3 kommentarer ..


God morgen, jeg vet jeg har stått opp seint! Jeg tenkte at jeg skulle fortelle litt om helgen min!

På fredag skrev jeg jo innlegg så gidder ikke fortelle om den! Og på lørdag dro jeg og Michael til Råde for å møte Stine og Glenn. Så fant vi ut at vi skulle dra på peppes pizza og se rødhette og varulven etterpå. Så ble Christoffer med, men vi fikk jo aldri sett den filmen på kino. Fordi vi brukte så lang tid på peppes. Men det var skikklig koselig da. Og jeg og gutten min delte Oreo kake etter maten, og den var sinnsyk god!

mmm, oreo kaka på peppes<3

Så dro vi til Råde igjen. Og litt senere spurte Michael om vi skulle ta en tur til en kompis av han som heter Ørjan. Så da gjorde vi det. Hos Ørjan så vi på film og snakka litt ogsånt så dro vi hjem til Michael etterpå. Vi var vell hjemme hos Michael i 2-3 tiden, og da var jeg dau trøtt så da la vi oss. På søndag, så ble jeg og Michael med Ørjan til Sverige, så nå har vi masse brus og små godt! Så dro vi til Kristin senere på kvelden, og der møtte vi Irina. Det var veldlig koselig å se dem igjen! Så senere på kvelden så jeg og Michael en film som gikk på tv som heter "The Rock" den var faktisk ganske bra!

 


Og sist med ikke minst så har jeg og Michael vært sammen i over 3 mnd i dag!<3Hvordan har din helg vært?
Natta folkens !

11.apr.2011 01:03 / 0 kommentarer ..


Sorry folkens, jeg har ikke fått blogga de siste dagene fordi jeg har vært i Råde med kjæresten min. Og nå er det for sent for jeg er altfor trøtt. Men jeg lover og skrive ett langt innlegg i morgen. Og fortelle om helgen min og hvordan den har vært! Også kommer uka's sang i morgen. Og kanskje jeg finner noe annet lurt og blogge om, noen ønsker?

Ntaw, ekke lite søte heller da?<3
Natta søtinger!<3


Heei !

08.apr.2011 16:38 / 5 kommentarer ..


I går var jeg å spiste kinamat med kjæresten min å så på film, det var kos! Og i dag har jeg hjulpet pappa med å bære stein. Så trodde vi det var tint der nå, så vi kjørte inn med den store bilen og henger. Men det var det ikke og veien var helt ***lig. Så pappa har sannsynligvis ødelagt noe under bilen, så får se hvordan det går. Men ihvertfall, så måtte jeg dytte henger og bære stein osv. Så litt sliten i armene for å si det sånn. Så henta vi noe stein på pukkeverket og handla. Og nå skal jeg dusje, så skal jeg til Råde med Michael. Tok noen bilder i dag, med det shitty kameraet mitt. Kanskje jeg skal kjøpe meg ett nytt snart?

Noen som vet om ett bra og ikke altfor dyrt kamera?


Meg og Bonnie, og ett tre som lå i veien på vei ut. Så måtte vente på noen som hadde mottorsag.Bonnie og treet !UKENS SANG!

07.apr.2011 15:25 / 15 kommentarer ..


Tenkte jeg skulle begynne med ukens sang og da kom jeg over denne! Ble forelska i den med engang!

 

 

 

Hva syns du ?

 


Hytta !

07.apr.2011 13:41 / 0 kommentarer ..


God morgen! I går så skulle jeg og Michael til Ski og shoppe, men kresen som jeg er fant jeg ingenting! Altså, jeg tror ikke det har skjedd før. Men det er fordi jeg ikke skulle ha noe annet enn jakke og veske. Jeg fant mye kult som topper osv. Men det var ikke det jeg skulle ha. Så kjørte vi hjem, og på veien så nevnte Michael hytta. Og det var jo kjempe fint vær så vi fant ut at vi skulle kjøpe litt mat og dra opp. Så vi henta Bonnie, og kjørte opp til hytta i Drøbak. Det var ganske dårlig vei, og fortsatt litt snø, men det gikk bra. Og vi kom oss opp. Og det var kjempe koselig der og Bonnie koste seg glugg ihjel! Jeg fikk ikke tatt noen bilder, men det er nok ikke veldig lenge til vi skal ditt igjen, så da lover jeg å ta noen bilder!

Meg og Bonnie, ikke veldig lekkert bilde, men det jeg fant.

 


Tenkte jeg kanskje skulle legge ut noen make up looks etterpå!


Kose kveld!

06.apr.2011 01:21 / 1 kommentarer ..


 Dagen begynte med at jeg våkna og hadde så vondt i ryggen at jeg trodde jeg skulle dø, pluss at jeg var skikklig kvalm. Så ikke en veldig bra start på dagen! Og jeg skulle jo til Ski med kjæresten min å kjøpe jakke, veske og evnt sko. Men neida, klarte så vidt å gå. Så gikk jeg og Michael tur med Bonnie, som var koselig selvom kjæresten min var litt sytete i dag. Og da følte jeg at ryggen ble bedre og magen. Også kom vi inn, og la oss i senga og så på film, og jeg følte meg bra. Så plutselig så fikk jeg sånn intens smerte i korsryggen, og det på en måte "strålte" ned i beinet. Det var ikke veldig digg.. Men uansett! Så dro jeg og Michael ned å kjøpe oss godteri og brus. Og så på en film til og koste oss. Han sovna ganske fort, men han var vell sliten etter jobbinga stakkar. Så jeg lå vell egentlig bare å koste med han. Det er så koselig og bare ligge vedsiden av han mens han sover og stryke gjennom håret hans. Nå ble jeg kanskje litt for drøy med klisset mitt, menmen. Skylder på at jeg er overtrøtt, skriver mye unødvendig. Jeg har ihvertfall kost meg skikklig, skulle tro det var lørdag eller noe, så er det onsdag. Får håpe kroppen min vil samarbeide i morgen, så jeg får kommet meg ut litt!

Ntå, gutten min er søt og trøtt <3

 

 

Elsker deg Michael <3

 


Favoritter/Sminke

05.apr.2011 14:56 / 0 kommentarer ..


Dipliner fra h&m, elsker den diplinern her! Den er både billig og bra, koster ca 29,90kr,-

 

 

True Match foundation er en foundation som ser naturlig ut og som ikke er så tjukk at det kjennes ut som ansiktet ditt er en maske. Den er lett å påføre og sitter godt og lenge på. Kjøpt på Cubus rundt 170kr,- .Det her en foundation kost, jeg syns den er veldig god. Jeg syns det blir veldig klinete å bruke fingrene til å ta på foundation. Med kost får du det mye jevnere så slipper du evnt skiller. Koster koster 83kr,- på Cubus.


Bilder..

05.apr.2011 12:26 / 6 kommentarer ..


 

Nytt design, se her!

05.apr.2011 11:52 / 9 kommentarer ..


Ja, da har jeg fått nytt design. Men jeg mangler fortsatt header! Noen som har lyst til å lage en header til meg kanskje? Jeg er ikke veldig flink til det selv.. Blitt veldig glad hvis noen hadde giddi det ! :)

høyde: 442px
bredde: 1000px

 

 

Også la jeg sammen kommentarene fra innlegget om å farge håret.

Og da ble det:

Blondt: 9

Lysebrunt: 8

Brunt: 1

Og da blir vell håret blondt da, kommer vell ca til å se ut som bildet under.

 

 

 


Banan ansikts maske og hårkur!

04.apr.2011 16:08 / 0 kommentarer ..


Ansiktsmaske:

Du trenger:
- 1 banan

Slik gjør du:
Mos ¼ banan til den er jevn og kremete. Skyll ansiktet ditt godt og tørk av. Smør masken på ansiktet og la den virke i 15-20 minutter.
Rens av med varmt vann, og skyll deretter med kaldt vann for å lukke porene.

 

Hårkur:

Husk at en moden banan er mykere, og derfor lettere å mose. Tilsett noen dråper mandelolje, og rør det godt inn med bananen. Hårkuren er nå ferdig, og kan masseres inn i håret. La den virke i noen minutter før du vasker den ut.

 

 

 


Farge håret?

04.apr.2011 15:41 / 21 kommentarer ..


På tide å opdatere litt, i går ble jeg skikklig dårlig, var skikklig kvalm. Så stod jeg opp og skulle gå meg en tur for at det kanskje skulle bli litt bedre, og ja, magen ble bedre. Men ribbeina gjorde så vondt at jeg satt med tårer i øynene og til slutt sovna jeg. Så våkna jeg ganske seint i dag, rundt 12.30 og da var jeg mye bedre heldigvis. Jeg får så ofte vondt i ribbeina eller bak ribbeina på en måte. Skjønner ikke hva det kan være? Menmen, etter at jeg stod opp så ble jeg med pappa på biltema i Rygge. Også skal jeg egentlig til Ski å møte Michelle i dag, men tror jeg venter med det til i morgen. Så det blir vell kjæresten i dag. Også tenkte jeg at jeg skulle legge ut en peeling i dag, eller kanskje jeg finner på noe annet spennende å legge ut?

Men uansett, jeg har lyst til å farge håret. Men jeg aner ikke hvilken farge?

Blondt?


Lysebrunt?

Lysebrunt med striper kanskje?

 


Naturlige fargen, brunt?

 


Brun/svart ?


Hva syns dere? 


Hei !

02.apr.2011 17:28 / 0 kommentarer ..


Hei, rekker ikke blogge så mye nå. Men tenkte jeg skulle oppdatere bloggen litt. I går var jeg og Michael og råde og drakk. Michael ble ordentlig dårlig da så det var litt bummer. Så dro vi til med i 2 tiden i dag. Og nå sitter vi bare og slapper av. Så det blir en rolig kveld. Men god mat og godteri ! :)
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
hits