Favoritter/Hud!

31.03.2011 17:27 / 0 kommentarer ..Dette er favoritt lotionen! Jeg har ganske sensitiv hud, så en lotion med mye parfyme svir i ansiktet. Og du får mye mer kviser av en lotion med parfyme. Denne koster bare 40kr,- på Apotek 1

 

 


Elizabeth Arden: Eight hour cream. Ah, denne blir du garantert forelska i, den er magisk! Uansett hvilket problem du har så hjelper den. Tørre lepper/hud/hender, sår, flis, sår, sprekker osv. You name it! Du kan kjøpe settet billig her. Eller så selges den alene veldig billig her

Fakta om babyolje!

31.03.2011 14:42 / 15 kommentarer ..


 

I går kom jeg på en genial ide, å bruke baby olje på leggene før jeg shaver dem. Og utrolig nok funka det, og leggene ble kjempe glatte og myke etterpå. Men så merka jeg i dag, at leggene har blitt røde og svir. Så det anbefales ikke! Så begynte jeg å lese litt om baby olje, og det er faktisk ikke bra for deg, eller babyen. Sånn som jeg har forstått det på nettet, så er det noen som bruker det som sminkefjerner, sol olje, hårkur osv. Men fakta er at det rett og slett er en mineral olje, og mineraloljer tetter porer og legger seg på huden din som et lokk. Og du må passe på å ikke bruke det som sminkefjerner, da må du ihvertfall ikke smøre på i området rundt øynene, du kan fort få hovne øyer og infeksjoner. Babyolje kan visst fint brukes i badevann, hvis du ikke acne prone hud. Det er også lurt og sjekke lotionen din for mineral olje, ingrediensen kalles ofte paraffin liquidum. Babyolje burde heller ikke brukes til soling. Den både forsterker effekten av sollyset slik at man blir enda mer brent, og gir NULL beskyttelse mot farlige solstråler. Med andre ord øker den kreftfaren og er ikke å anbefale. Det er bedre å heller bruke en sololje med solfaktor. Men jeg har ikke lest noe om at det gjør noe skade på håret, så jeg tipper vell at det er som alle andre oljer. At det ikke skal brukes i hodebunn, for det ødelegger de naturlige fett kjertlene i hodebunn. Det beste er vell egentlig å bruke det i tuppene hvis du har slitte tupper. For hvis du tar det i hele håret, så kommer du nok til å ende opp med ett hår som ser fett ut.

 (Tatt bilde selv, ikke veldig bra)

Det her er kremen jeg bruker, Dermica bodylotion. Det er uparfymert og veldig bra. Og ikke minst billig, den koster 40kr,- på apotek 1. Jeg gikk rundt å lette etter kremer uten parfyme, og på Boots, hadde de en liten tube som jeg ikke husker hva het som kostet rundt 100kr,- og Dermica er jo ganske stor og koster 40kr,- så det sier jo litt. Jeg anbefaler sterkt denne.

 

Her er en link som du kan se vurderinger på lotioner.


Hei igjen!

30.03.2011 13:28 / 2 kommentarer ..


Jeg fikk ikke blogga i går, men da får jeg ta det igjen i dag! I går så kom Michael hjem til meg, sånn rundt 03.30-04.00. For da hadde han jobbet natta, men fikk dra tidlig. Så våkna vi igjen på morgenen sikkert sånn rundt 09.00. Så dro vi til Sverige og handla for mamma. Også kjøpte Michael seg noe greier, så kjøpte jeg meg sukkerspinn!! Uff, jeg elsker sukkerspinn. Men nok uintressangt, vi gjorde egentlig ikke så mye, slappa av etter sverige turen og så på film. Har sett filmen før, men jeg syns den er skikklig bra, den heter Shutter Island. Også dro Michael på jobb i dag tidlig, og jeg sov lenge for engangs skyld, det var skikklig deilig! Og nå tenkte jeg at jeg skulle ta en dusj, så kommer gutten min etterpå, så får jeg se hva vi skal i dag.


mmmm <3
 Året er 1954, den kalde krigen er på det kaldeste, da U.S. Marshal Teddy Daniels (tre ganger Oscar-nominerte Leonardo DiCaprio) og hans nye partner Chuck Aule (Mark Ruffalo) blir sendt til Shutter Island for å etterforske en forvinningssak. En briljant morderske som var stengt inne i et lukket rom i det ugjennomtrengelige Ashecliffe Hospital, har forsvunnet i løse luften. De ankommer den avsidesliggende forblåste øya og er nå omringet av granskende psykologer og livsfarlige psykiatriske pasienter. Den nifse og ustabile stemning gir hint om at ikke alt er som det skal.
Mens en orkan hamrer nådeløst ned på dem, glir etterforskningen raskt fremover. Men etter hvert som stormen øker, blir mistankene og mysteriene større og mer skremmende enn de forrige. Det dukker opp hint og rykter om mørke konspirasjoner, dystre medisinske eksperimenter, undertrykkende hjernekontroll, hemmelige avdelinger og hint om noe overnaturlig - men kun med svevende beviser. Mens Teddy beveger seg i skyggene av sykehuset blir han hjemsøkt av dets unnvikende innsatte og de like geniale ansattes ukjente agenda. Han begynner å skjønne at jo dypere han tar etterforskningen, jo mer blir han tvunget til å konfrontere noen av hans dypeste og største redsler. Han innser også at han kanskje aldri kommer til å forlate øya i live.


Tips til kroppen

28.03.2011 12:44 / 0 kommentarer ..Mandelolje er perfekt for å styrke negler og neglebånd. Masser litt olje på hver negl og neglebåndene når du føler behov for det.

 

Olivenolje er, tro det eller ei, en fantastisk sminkefjerner. Dessuten etterlater oljen huden din myk og glatt da den er veldig fuktighetsgivende!

 

Kokosolje vil gi selv den tørreste hud fuktighet!

 

Gni noen isbiter i ansiktet! Kulden lukker porene dine og øker blodsirkulasjonen.

 


 

Smør ansiktet inn med yoghurt hver morgen. La det virke litt før du skyller av med kaldt vann. Yoghurt bidrar til å holde ansiktsfargen din sunn og frisk!

 

Avokado alene fungerer veldig bra som en maske. Mos innmaten, og smør det på ansiktet. La virke i 10 ? 15 minutter før du skyller av med varmt vann.


Mos en banan og du har en ansiktsmaske. La den virke i maks 10 minutter og rens godt av!

 

Neste gang du tar et fotbad - bruk grønnsåpe og litt klorin i fotvannet. Bena blir som nye!

 


 Rødhette og Varulven

28.03.2011 08:16 / 0 kommentarer ..


Har kjempe lyst til å se den! Jeg og Michael må dra på kino å se den når den kommer ut ! Du kan lese mer om konk om å vinne billetter på linken under trailern!

varulvinn

Avancia!

28.03.2011 08:09 / 0 kommentarer ..


Hei! Overskriften sier vell det meste, i dag skal jeg på Avancia, og se. For mamma har gått med på å la meg begynne på Avancia, så skal ditt og se i dag. Og da skal jeg legge meg i hardtrening! For nå må jeg begynne å røre på meg litt mer og begynne å spise sunnere merker jeg. Så vi får se hvordan det går da.. Jaja, jeg har ikke gjort spessielt mye i det siste, i går dro jeg og Michael til Askim, og hilste på Irina. For vi skulle egentlig ta sol (jeg og Irina altså), men så hadde jeg ikke penger. Så tok vi en tur til Råde, for Michael skulle hente noe greier, så dro vi hjem og spiste middag ogsånt. Så dro vi å leide en film (som var skikkelig dårlig).

 

 

Elsker deg<3

Ris skrubb til ansiktet.

28.03.2011 07:51 / 1 kommentarer ..


Du trenger:
- 1 teskje rismel
- 2 teskjeer fløte
Slik gjør du:
Bland rismel og fløte godt sammen. Damp gjerne ansiktet først, da åpner du porene! Masser skrubben med sirkelbevegelser i hele ansiktet.

Skyll av med lunkent vann, og avslutt med kaldt vann for å lukke igjen porene.

 

Enkel sitronpeeling

25.03.2011 14:37 / 1 kommentarer ..


 

Du trenger:
- 2 ss sitronsaft
- Olje (den du har)
- Sukker
- Havsalt

Slik gjør du:
Bland sammen alle ingrediensene, bruk så mye som du selv trenger til kroppen.

Det spiller ingen rolle hvilken olje du velger, ta den du har i skapet! Ønsker du mer lukt kan du tilsette litt te eller kaffe!

Skrubb godt i dusjen, og skyll av salt og sukker. Huden blir myk og glatt !

 

Deilig med sol !

25.03.2011 13:29 / 2 kommentarer ..


Åh, det er så deilig med sol, det har jo vært bra med sol de siste dagene. I dag, har jeg rydda, støvsugd og vaska huset for mamma. Og jeg begynte klokka 09.00 og ble ferdig nå. Altså 4 timer!! Ja, men nok om det. I dag tenkte jeg å møte Marie og ta noen pils med ho hos Tim. Også drar vi viderere til en annen. Men kan ikke være for lenge ute, siden jeg skal til Lillehammer i morgen og hjelpe til med å flytte.

 <3


Tips!

24.03.2011 16:16 / 0 kommentarer ..


Grapefrukt- eller sitronjuice som du siler, kan du bruke som en enkel rensekur til oljete/fett hår! Du bare skyller håret med juicen.

 

Avokado inneholder mange oljer, og kan derfor fungere som balsam. Mos den, og smør det inn i håret. Enkelt og veldig effektivt!

 

Egg gir både mykt og fyldig hår. Eggeplommen er perfekt til tørt hår, og eggehviten er super til oljete og fett hår. Smør det inn i håret, vent noen minutter før du skyller godt ut.

 

Kokosolje, olivenolje, mandelolje og jojobaolje er alle gode oljer å bruke til håret. De er kaldpressede vegetabilske oljer som beskytter håret og gir glans.

 

Peeling !

24.03.2011 16:07 / 0 kommentarer ..


Sjokoladepeeling til kroppen!

 

Du trenger:
- 2 teskjeer kakao
- 2 spiseskjeer brunt sukker
- 1/2 kopp med varmet honning
Slik gjør du:
Varm honningen til den er lett flytende. Pass på så den ikke er for varm! Tilsett sukker og kakao, og rør til du har en jevn blanding. Masser skrubben i sirkelbevegelser på kroppen. Skyll godt av med varmt vann.

Skrubb gjerne knær og albuer litt ekstra !

 

Jupp

24.03.2011 09:10 / 1 kommentarer ..


Ja, nå har jeg litt dårlig tid, for skal gå til toget halv, også må jeg gå tur med bikkja først og spise osv. Uff, fælt å stå opp tidlig med det er bare i dag da! Også i går fikk jeg endelig rydda på rommet og gutten min kommer i dag. Og han bare: Jeg kan vaske og støvsuge på rommet ditt? Du kan tro jeg ble sjokka :p Men han får stå for hva han sier, moohahaha! Men nå mååå jeg stikke!

 

Vi er trøtte i dag ja..

 Morgenkysset må til !


23.mar.2011

23.03.2011 11:02 / 0 kommentarer ..


Hey, i går så dro jeg til Askim og møtte Irina og Kjersti, tenkte jeg skulle shoppe litt. Men fant ingenting, så dro jeg, Kjersti og Michael til Ski. Og der fant jeg masse fint. Så pengene ble fort borte! Men nå skal jeg gå i dusjen og ordne meg. Vet ikke hva jeg skal i dag, men det finner jeg ut!

Også tenkte jeg at jeg skulle kure det litt med oliven olje, for orker ikke lage noe kur på morran. Men bare oliven olje funker også bra. Men bare pass på å ikke få det i hodebunn. For da kan du ødelegge de kjertlene i hodebunn som regulerer fettet. Også skal du ta sjampo i rett etter oljen, du skal ikke skylle det først. Også må man huske å ikke ta oljen i tørt hår, det skal være håndkle tørt.

Tenkte jeg skulle legge ut noen peelinger senere også.

 Morratryne!Ansiktsmasker!

22.03.2011 14:36 / 1 kommentarer ..


Til alle hudtyper:

1.

Du trenger:
- Avokado
- Honning

Slik gjør du:

Bland innmaten til avokadoen og honningen. Smør på et tynt lag i hele ansiktet, og la det så virke i ca 5-10 minutter.

Tørk masken av med lunkent vann.
masken tilfører fuktighet.

 

2.

Du trenger:
- 1 Avokado

Slik gjør du:

Ta innmaten av en avokado og mos den til den er jevn. Smør den på ansiktet og la den virke i 15-20 minutter. Skyll med varmt vann, og avslutt med kaldt vann for å lukke porene.

 

 

 

Oppstrammende ansiktsmasker:

 

1.

Du trenger:
- 1 banan

Slik gjør du:

Mos ¼ banan til den er jevn og kremete. Skyll ansiktet ditt godt og tørk av. Smør masken på ansiktet og la den virke i 15-20 minutter.
Rens av med varmt vann, og skyll deretter med kaldt vann for å lukke porene

 

2.

Du trenger:
- 1 egg

Slik gjør du:
Skill eggehvitten fra eggeplommen, men ta vare på begge deler.

Begynn med å legge på et lag eggehvitte i hele ansiktet. La den stivne, ca 15-20 minutter. Skyll så med lunkent vann og klapp tørt med et håndkle.

Gjenta samme prosess med eggeplommen. Fordel i ansiktet, la stivne og skyll av.

 

Til tørrhud:

Du trenger:
- 1/3 kopp med kakaopulver
- 3 spiseskjeer med fet fløte
- 2 teskjeer cottage cheese
- 1/4 kopp med honning
- 3 teskjeer med havremel

Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene sammen til en jevn blanding. Bruk gjerne en stavmikser om du har, så går det fort, og du får en ekstra jevn blanding! Smør masken på ansiktet, og slapp av i 10-15 minutter slik at masken får trukket godt inn i huden. Vask så av med lunkent vann.

Husk at du må ha rene hender og rent ansikt før du begynner å smøre på!

 
.


Hey!

22.03.2011 14:05 / 1 kommentarer ..


Morn morn, i går så hadde jeg bursdag. Så jeg spiste kake og mat med familien. Så kom Michael etterhvert. Av Michael fikk jeg ett kjempe søtt armbånd med en i på. Og i dag, så måtte jeg få opp Michael, som ikke var veldig lett, han skulle dra halv seks og endte opp med å dra halv sju. Så han kom nok forsent på jobb. Rundt klokka 10 så dro jeg og pappa til oslo, for å se på seilbåten. Og vi frykta det verste, men båten så kjempe fin ut, ikke noe vann inni båten elr noe som helst.

 

Oreo kake                                                             Muffins

 

 

 Cupcakes!

22.03.2011 08:16 / 1 kommentarer ..


 

Cupcakes:
300 gr. mel
1 ts natron
220 gr. smør
200 gr sukker
2,5 dl hardpakket brunt sukker
4 store egg
2.5 dl melk
2-3 ts. vaniljesukker
Sukker og smør kjøres i kjøkkenmaskinen til du får det hvitt.. Så blander du i brunt sukker
og et og et egg til du får en seig masse.. Så rører du forsiktig inn alt det tørre og så det våte.... Da får du en brun og
fin litt tykk muffinsrøre... Stekes i store muffinsformer ( ca 14 stk) i ovn 180 gr. C i 20-25 min.

 

Oppskrift frosting:
smør ( ca 200 gr.. )
10-15 dl melis
0,5 dl melk
3 ts vaniljesukker
og div konditorfarge..
( husk å avkjøl cupcakes først, ellers smelter frostingen når du legger den på... )
Mmmmm, disse blir du hekta på !!
Lykke til !
Nye yndlingssangen !

22.03.2011 07:37 / 1 kommentarer ..


Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull.

OnThe Floor ft. Pitbull

 


Glans

22.03.2011 07:22 / 0 kommentarer ..


Disse er for å oppnå glansfullt hår:
1.
Du trenger:
- 1 banan
- ca. 1 spiseskje med honning.
Slik gjør du:
Mos bananen og tilsett èn spiseskje med honning. Bland dette godt sammen. Fukt håret ditt i lunkent vann, og fordel så blandingen godt i håret. Dekk til med dusjhette og et varmt håndkle for best effekt!

La kuren virke en times tid. Skyll ut, og vask håret som vanlig.
2. Denne er for anti frizz.
Du trenger:
- 1/2 avokado
- 1 spiseskje med majones
Slik gjør du:
Mos avokadoen til den er jevn, og bland i majonesen. Fordel blandingen i vasket hår, spesielt i tuppene. La det virke i ti minutter og skyll deretter godt!


Hårkurer.

21.03.2011 13:58 / 0 kommentarer ..


Her er noen hårkurer du kan lage selv!

 

Agurk hårkur:

Du trenger:
- 1 egg
- Oliven olje (1- 1 1/2 dl)
- En kvart agurk Slik gjør du:
Skrell agurken og mos den til du har en jevn blanding. Bland så agurkmosen med oljen og egget.

Fordel massen i håret og la den virke i 10-15 minutter. Gre gjerne gjennom håret for å fordele massen godt. Husk at tupper er mer utsatt for slitasje, så gni gjerne inn litt ekstra i tuppene av håret. Skyll godt ut.

 

Avocado hårkur

Du trenger:
- 1 avocado
- Kokosmelk Slik gjør du:
Mos avocadoen til den er jevn og bland i kokosmelk til du har konsistensen du ønsker. Vil du ikke lage så mye kan du ta mindre avocado.

Masser blandingen i håret, spesielt i tuppene. La det virke 15-20 minutter, og skyll deretter godt.

 

Egg hårkur (balsam)

Du trenger:
- 1 teskje babyolje
- 1 eggeplomme
- 1 kopp med vann Slik gjør du:
Visp eggeplommen til den er luftig, tilsett så oljen og visp litt til. Hell deretter blandingen over i vannet og bland det godt sammen. Fordel jevnt i hele håret, og masser det godt i hodebunnen og utover i tuppene.

Gre gjennom håret etter påføring for jevn fordeling. La det gjerne virke noen minutter før du skyller godt.

 

Oliven og Honning hårkur:

Du trenger:
- 1/2 kopp med honning
- 1/4 kopp med olivenolje
Slik gjør du:
Bland honningen og olivenoljen godt sammen. Ta for deg litt og litt av håret slik at du er sikker på at du får dekket til alt. Når du har fordelt massen godt i håret venter du omtrent en halv time før du skyller godt ut. Avslutt med å vaske håret som vanlig.

 

Vask håret med shampoo og balsam som vanlig etterpå.
Jeg merka at håret virka litt ekstra tørt, før jeg vasket med balsam, men det er helt normalt!

Husk også og ikke bruke hårføner, rettertang eller andre "varmebehandlinger", samme dagen som du har tatt kuren.

 


Lykke til !


Bursdag !

21.03.2011 10:51 / 2 kommentarer ..


Ja, i dag har jeg bursdag. Fin dag å ha bursdag på? +11 grader i dag, det er hva jeg kaller digg! Og verdens beste mamma lagde Oreo kake til meg, som hun brukte hele i går på å lage. Og den var farlig god. Ekke sikker på hva som skjer i dag, men gutten min kommer ihvertfall. Kan heller legge ut bilder og blogge mer i morgen, eller i kveld hvis jeg rekker! 
Heei!

17.03.2011 16:44 / 0 kommentarer ..


Morn morn, ja. Tenkte jeg skulle blogge litt i farta før middagen. Ja, når jeg kom på bloggen så, så jeg noen "fake" kommentarer. Som har brukt navnene til andre, og det er ganske patetisk, kan jo ihvertfall skrive hvem det er fra. Men tørr de(n) ikke å gjøre det engang, så gidder jeg ikke å ta det serriøst. Selvom jeg har en mistanke om hvem det er. Jaja, over til noe annet. I går så var jeg i ski med Hanne, og fant ett utrolig kult bilde! Men jeg tror bloggen har klikka eller noe for går ikke ann å laste opp bilder. Så det får jeg ta senere! Jaja, etter ski så henta Michael meg, så stakk vi en tur til råde. Så dro vi hjem og så på film og koste oss. Og i dag har jeg vært i Askim, også skal jeg til Ikea etterpå, gleder meg sinnsykt. Får jeg har så mye klær, at det er ekstremt, jeg har klær i skapet, gjesterommet, rommet til broren min, boden og kjellern! Sier jo litt, så nå skal jeg endelig få ett stoooort klesskap. Og da mener jeg stort, det tar jo hele veggen på rommet. Kan legge ut bildet av skapet når jeg har satt det opp. Men det blir deilig, å ha alle klærne på ett sted, og for engangs skyld, system! Men nå skal jeg spise middag, så legger jeg ut bilder senere hvis det går!

Musikk !!

14.03.2011 18:17 / 0 kommentarer ..Sorry !

14.03.2011 17:52 / 0 kommentarer ..


Okei, vet jeg har vært dårlig til å blogge i det siste. Har bare mista litt lysten til å blogge. Har ikke sitti så veldig mye på dataen heller. Jaja, kan jo fortelle hvordan helgen har vært. På fredag så møtte jeg Marie i byen, så stakk vi på snackbaren og tok en kopp kaffe, og senere på kvelden dro jeg og Michael til Kjersti og drakk. Var veldig koselig, men ble litt mye bråk osv uttover kvelden. På lørdag så stod vi opp 09.30 elr noe, det er hva jeg kaller sykt. Ja, ganske fyllesjuke og sultne stakk jeg, Michael, Kjersti og Jimmy på Tara's i Askim og spiste kebab. Så dro jeg og Michael hjem og la oss en time elr to. Så stakk vi til Marie og Jørgen i Skiptvet, det var veldig koselig og minte meg litt om før. Og på søndag dro vi til råde. Og jeg var en tur på tomb og besøkte Michelle og Mari mens Michael dusja osv. Kanke ikke si jeg savner Tomb, men det var veldig koselig og se de igjen da. Så kjøpte Michael en film, en veldig ekkel film. Som vi så resten av kvelden. Filmen heter Piranha, den er ikke den beste jeg har sett. Men den var greit. Og nå tenkte jeg at jeg skulle spille litt sims og skrive ferdig cv'en min. Jeg kan legge ut bilder fra fredagen senere.


Hey !

07.03.2011 11:12 / 0 kommentarer ..


Heei, nå må jeg bli bedre med blogginga mi, begynner å dette ut litt. Jaja, i går var jeg, Michael og fam var hos mormor og morfar, også dro vi til kjersti senere på kvelden. Der så vi på film, snakka litt også farga jeg håret hennes. Så har jeg vært hos dyrlegen med Bonnie, for Bonnie klarte å sette fast neglen(kloa) i trappa så hele neglen brakk rett av. Så ho har halta veldig ogsånt, men dyrlegen sa bare at vi skulle prøve å holde det sterilt så gror det på ett parr uker. Så får håpe på det beste da.

 

Heei !

05.03.2011 11:52 / 0 kommentarer ..


Hei. tenkte jeg skulle blogge litt igjen. I dag så vet jeg ikke hva jeg skal. Enten skal jeg være barnevakt med Michelle, møte Kjersti eller være med Michael. Får se hva jeg gjør! På torsdag var jeg og Michael i Sverige og i går var vi i råde. Stort mer har vell ikke skjedd. Og i morgen skal jeg og Michael til mormor & morfar og spise middag. Det kommer til å bli koselig! Menmen, nå skal jeg i dusjen og ordne meg mens Michael hjelper pappa litt. Så kan jeg heller blogge senere og få til noen bilder!

 

 Koselig dag!

02.03.2011 19:36 / 0 kommentarer ..


Ja i dag har vært en kjempe koselig dag. Stod opp altfor tidlig, kl 8 eller noe. Fordi kjæresten min ikke klarte å skru av lyset før han dro, hmph. Så da fikk jeg ikke sove igjen. Så da stod jeg opp snakka med Michelle på face. Så avtalte vi å møtes i ski, så kom Helene på, så da fikk jeg møtt henne også. Jeg dro til ski sånn rundt 13.00 så kom jeg hjem nå. Har vært en koselig dag/kveld. Og nå er kjæresten min på vei hitt, det blir deilig å se han igjen! Så skal han sove her i natt, så skal jeg være med han mens han tar tattovering i morgen. Men nå skal jeg i dusjen så vi blogges!Random bilde, gleder meg til sol og sommer!


01.mar.2011

01.03.2011 10:33 / 0 kommentarer ..


Ja, jeg har vært med kjæresten min hele helga. Jeg skulle egentlig på fest til Oslo på fredag. Men så har jeg fått allergi, men aner ikke hva jeg er allergisk mot. Menmen, da kom ihvertfall kjæresten min hitt. Så overnattet både Michael og Kjersti hos meg. Så på lørdag kjørte kjæresten min kjersti hjem. Så søkte jeg på skole, dusja og spiste middag osv, så dro vi en tur til kjersti på kvelden. Skulle egentlig bare hilse på, men så ble det ett parr timer gitt. Var veldig koselig da, så litt på film og hørte på musikk og snakka mye. Så dro vi hjem til meg i 01.00 tiden. Og på søndag lå vi mest i senga og så på film ogsånt. Så sovna Michael, mens jeg var skikklig kvalm og fikk ikke sove. Så jeg stod opp til slutt å gikk ned for å se på tv. Også begynte jeg å spy og det gjorde jeg resten av natta å. Så jeg har visst omgangssjuke. Men jeg begynner å bli bedre nå. Og det er litt digg. Må legge ut bilde av den fine kaka jeg og kjersti lagde på fredag da!

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
hits