Hei !

23.feb.2011 23:55 / 2 kommentarer ..


Ja, nå skal jeg snart legge meg. Men tenkte jeg kanskje skulle skrive ett lite innlegg først. I dag har jeg vært dårlig, men ble bedre utover kvelden. Så da dro jeg til Michelle, og vi fikk snakka litt osv. Det går altfor lang tid mellom møtene våres nå syns jeg, men det var ihvertfall kjempe koselig. Selvom jeg har savnet kjæresten min veldig i dag, vært deilig og bare liggi i armkroken og slappet av med en film med han i dag. Men jeg ser han jo i morgen! Gleder jeg meg til, men først skal jeg hjelpe pappa med å lesse stein. Også skal jeg en tur til Ski og Ås med Michelle. Men nå skal jeg lage meg en god kald milkshake, legge meg i senga. Sette på en film og ringe kjæresten min å si natta.


Gammelt bilde av meg og Michelle, akkurat tatt andre hullet i tunga der!
 


Tillitt.

23.feb.2011 15:39 / 0 kommentarer ..


Hvem kan man egentlig stole på?

For meg er tillitt utrolig viktig, uansett om det er kjæreste, venner eller familie. Men jeg har gått på mange smeller der, hvordan vet man egentlig at man kan stole på noen? Man er jo selvfølgelig avhengig å ha personer rundt seg som man kan stole på. Ett vennskap kan virke som ett kjempe sterkt bånd, men plutselig så ryker det og blir borte. Man skal være nøye med hvem man velger å betro seg til. For mennesket er egoistisk, vi gjør som oftest det som er best for oss selv og ofte svikter vi andre. Mange er utro, ikke fordi de vil såre andre personer. Men fordi de ikke tenker på konsekvensene. Folk tenker ikke over hva de gjør, ihvertfall ikke der og da. Man kan selvfølgelig angre, men man kan ikke endre på det. Det er lett å få tillitten ødelagt av et menneske man er glad i, så kan man stole på dem? Jeg vet ikke om jeg er blåøyd når jeg sier at jeg stoler på at ingen jeg har vært sammen med har vært utro. Jeg har aldri opplevd utroskap eller vært utro, så jeg vet vell egentlig ikke hvordan jeg hadde reagert eller hva jeg hadde gjort. Om jeg hadde klart å fortsette forholdet, uten å ha full tillitt til personen, eller om jeg hadde gjort det slutt med engang jeg hadde fått vite det. Men kan man virkelig være sammen med en som har vært utro uten problemer? Hvordan vet man at personen ikke kommer til å være utro igjen?

 

All tillit er farlig om den ikke er fullstendig: Det er få tilfeller da man ikke enten må si alt eller fortie alt.
23.feb.2011

23.feb.2011 14:43 / 0 kommentarer ..


God "morgen". I dag er jeg egentlig bare utslitt, liggi i sofaen i heledag med høy feber.. Tenkte jeg skulle legge ut bildene jeg og Kjersti tok, for det glemte jeg. I dag, aner jeg ikke hva jeg skal egentlig. Får se hva jeg orker. Hadde egentlig planer om å trene i dag, men den planen gikk jo i dass. Men får se hva jeg finner på, kan se om jeg rekker å blogge litt i kveld.

Fotokonkurranse!

22.feb.2011 22:11 / 0 kommentarer ..


Ja, det er mitt bidrag! Tok det ifjor. Syns det ble ganske bra, minner meg mye om sol og sommer!

Siden til bloggen hvor konk holdes er her

(bilde er uredigert)


Redigerings konk.

22.feb.2011 18:07 / 1 kommentarer ..


-Bli med du også, konk finner du her


22.feb.2011

22.feb.2011 17:21 / 1 kommentarer ..
Header ?

22.feb.2011 16:02 / 1 kommentarer ..

22.feb.2011

22.feb.2011 13:07 / 0 kommentarer ..


Ja, da har jeg "lunsj". Akkurat vært på dynga, med ett lass med stein. Som er ca ett tonn. Og nå skal jeg spise rett i koppen, så skal vi bære ett lass til med stein ut i hengern. Pappa tok noen bilder i går så jeg rappa kamera hans så jeg kan legge de ut her jeg! Senere i dag skal jeg hjelpe pappa med loftstua og få den ferdig. Vi demonterte senga som stod der ogsånt i går. Madrassene kasta vi også på dynga i dag, men senga skal vi ta med på hytta. Så nå er det bare å få ferdig lister og gulv. Så skal jeg vaske der, så skal jeg få ut tven osv. Så blir det fint! Får ta noen før og etter bilder! Men nå er det vell bare å komme seg ut å bære stein!


Nice med varmedress?

Ingrid er i gang ja !

Bonnie, var selfølgelig med!
20.feb.2011

20.feb.2011 18:47 / 0 kommentarer ..


Heei! Tenkte jeg skulle blogge litt igjen! I helga har jeg vært hos kjæresten min! På fredag var vi litt hos meg før vi dro til han. Også med engang vi satt oss i bilen så bare. "Jeg har en overraskelse til deg", og jeg tenkte bare at han hadde bytta bilde på cdspilleren sin elr noe, haha. Men så hadde han kjøpt smykke til oss! Jeg klarte ikke åpne gaven med engang da, haha! Flinke meg. Men det var kjempe søtt. Er sånn smykke som man brekker, så får man ett halvt hjerte hver. Og på lørdag så dro vi til Sverige med Stine og Glenn. Og Michael skulle absolutt kjøpe masserings olje, haha. Body lotion er visst ikke bra nok for han. Endte opp med en med smak og lukt da. Lukter skikklig digg, kan legge ut bilde av den senere! Så dro jeg og Michael til han, og han skulle prøve å lage strawberry daiquiri mens jeg sminka meg. Så smakte det bare sprit, så skulle han ta sukker i, men så var det ikke mer sukker. Så sa broren hans at det funka med melis. Så brukte vi det, og da smakte det jo bare sprit og melis, haha. Men ja, så kom Stine og Glenn. Også prata vi litt med dem og drakk. Så kom det fler etterhvert, er ikke sikker på hvor mange vi var til sammen. Så sovna jeg rundt sånn 4, så er drit sliten, så nå sitter jeg bare å loker på datan mens kjæresten min sover. Vi har egentlig ikke gjort så veldig mye i dag, jeg stod opp rundt tolv, og da hadde Michael, Stine og Glenn dratt for å kjøpe "frokost", og det ble pizza. Som var ganske godt.. Så måtte jeg vente på treige kjæresten min som skulle dusje og rydde og alt mulig. Så jeg og Stine gikk ut å snakka litt så lenge, så fant vi ut at bilen til Michael ikke var låst, så vi satt der en stund og snakka ogsånt. Så kjørte "vi" Stine og Glenn til Glenn. Så dro vi hjem til meg, så skal Michael sove her i natt da. Det blir kos. Så skal jeg hjelpe pappa med å bære stein og kjøre noen lass på dynga i morgen. Så da blir det tidlig opp!Søte kjede jeg fikk !

 

strawberry daiquiri


17.feb.2011

17.feb.2011 18:05 / 0 kommentarer ..


I dag/kveld skal jeg til Kjersti, vi skal visst være barnevakt for tantebarna hennes. Også skulle vi visst se Sex and the city 2. Skal prøve å få tatt noen bilder. I morra skal jeg ihvertfall hjem og dusje osv. Så lage middag så skal jeg til kjæresten min <3

Tok noen bilder av meg og Bonnie i dag. De ble ikke så veldig bra men, har ikke noe bra kamera..

 


Heei !

17.feb.2011 12:23 / 0 kommentarer ..
Hallo, tenkte jeg skulle blogge litt. På tirsdag var jeg hos legen, så dro jeg, mamma og pappa til morenen kjøpesenter. Og der fikk jeg smiska til meg masse rart. Så overtalte jeg pappa til å kjøpe hjemmekino anlegg til meg! Så spiste vi kina mat på Asia i Askim. Så dro vi hjem, og rett etterpå kom kjæresten min<3 Og han var så snill at han satt opp hjemme kino anlegget for meg! Og i går, så orka ikke stakkars kjæresten min å gå på jobb. Så da sov vi lenge, eller han sov lenge. Jeg våkna sånn rundt 10.00 så stod jeg opp, gikk tur med bikkja, vaska klær, rydda kjøkkenet osv. Og ja, jeg har fått husmor syndromet. Jeg skjønner det ikke, er nok fordi det ikke er noe annet å gjøre når alle andre er på skolen. Så nå vasker jeg klærne til alle i huset, rydder opp etter alle. Vasker huset nesten hverdag. Har fått ansvaret for bikkja, så da får jeg jo ihvertfall litt trim. Tenke positivt eller hva? Så tenkte jeg at jeg skulle begynne å trene på glava med pappa etterhvert. Har ikke vondt av å trene litt nå, er altfor lenge siden. Men ja, anyway. Når Michael stod opp i går, så gikk han tur med bikkja mens jeg styra og ordna her. Så spiste han frokost osv. Så bare så vi litt på tv og koste oss. Så kom pappa hjem med alle varene jeg hadde "bestilt", så begynte jeg på middagen. Og middagen ble pølsegrateng, det ble faktisk ganske godt. Lagde mye, to former liksom. Og vi er tre stykker, siden mamma har dratt til Danmark. Og nesten alt ble spist opp, bortsett fra en liten bit som kjersti spiste opp når hun kom på besøk på kvelden. Så jeg tror den var grei! Jaja, i går kveld, så var vi litt i ski. Så dro vi til faren til Kjersti og fikk hilse på de nydelige valpene. De var noe så sinnsykt søte, hadde lyst til å ta med meg en hjem! Så dro jeg og Michael hjem og la oss. Var en ganske koselig dag!

Awww, kjæresten min er søt :)


Valentine!

14.feb.2011 18:19 / 0 kommentarer ..


Ja, i dag er det valentine. Skulle gjerne vært med kjæresten min på valentine, men sånn ble det ikke. Menmen, ikke noe å furte over det vell. Ser han jo i morgen! I dag syns jeg virkelig jeg har vært flink. Jeg vet at det har vært ganske stressende for mamma for tiden, og nå som jeg bor hjemme så er jo det minste jeg kan gjøre å hjelpe til litt. Spessielt når jeg ikke har skole eller jobb enda. Så i dag stod jeg opp og tok meg en dusj, så vaska jeg klær og bretta de som var vasket fra før. Så tok jeg ut og inn i oppvaskmaskin, så pakka jeg ut håndkler, sengetøy osv fra flyttelasset mitt. Så gikk jeg tur med Bonnie, så lagde jeg middag og brownies. Så henta jeg og Bonnie mamma på togstasjon, og nå skal jeg rydde, støvsuge og vaske rommet og bytte sengetøy.

Haha, søte kjæresten min. Håper ikke han ser det bildet her, da blir han sur på meg, hihi.

Browniesen jeg lagde!

Bonnie på seiltur!

Endelig !

10.feb.2011 15:40 / 3 kommentarer ..


Ja, nå har jeg faktisk slutta på skolen, fgrunn av fraværet mitt osv. Og det er så sinnsykt deilig! Jeg tenkte jeg kanskje skulle jobbe resten av "året" og tjene litt penger. Pappa har tilbudt meg å kanskje få jobb på glava. Og da får jeg jo 92-95 i timen. Og det er jo digg! Jeg tror nok ikke jeg kommer til å savne tomb i det heletatt. Det jeg har gjort i dag er egentlig mest flytting, så kjørte Michael alle tinga mine hjem. Så pakke jeg ut litt, en bagg liksom. Også bare la vi oss i senga og så på film. Og nå tror jeg at jeg skal pakke ut litt mer, eller kanskje vi skal ut? Vet ikke enda, men kan blogge mer i kveld..

Morn!

04.feb.2011 17:20 / 0 kommentarer ..


Ja, hei. Tenkte jeg skulle blogge litt mens jeg venter på den treeege kjæresten min! I dag, har jeg hatt praksis, det vil si ikke vanlig skole. Så før lunsj var jeg på smia og hadde teknikk og etter lunsj hadde jeg bygg. I teknikk så lagde vi og tilpassa en hestesko til å bli håndtak til kassa vi lager i bygg Også lagde vi hengslene til kassa og lås. Lagde også ferdig ett skilt i bygg som jeg kan ta bilde av å legge ut senere.

Kathrine

Meg

Så må jeg jo ha med Emilie!


Love and other drugs !

02.feb.2011 14:30 / 2 kommentarer ..


Jeg har kjempe lyst til å se filmen, love and other drugs.

Noen som har sett den, er den bra?

Ny header ?

01.feb.2011 17:43 / 0 kommentarer ..

Vedproduksjon

01.feb.2011 16:22 / 0 kommentarer ..


Ja, i dag hadde vi Agronomi de siste 3 timene, og da var det ut på tur! Så dro vi til ett sted hvor de lager ved. Ikke at jeg og Kathrine fulgte så mye med. Vi drakk brus og spiste boller og tulla meste parten av tiden. Det beste var når Kathrine liksom skulle vise meg noe, med håndbevegelser selvfølgelig. Så bare "Så skjedde det" så bare spruter det brus overalt. Hahaha, fordi ho hadde selvfølgelig glemt å sette på korken! Uff, jeg trodde jeg skulle le meg ihjel! Menmen, det er jentene på tur vet du, alle var dritt lei meg og Kathrine på vei hjem. Men er det rart? Vi hadde jo spist 5 boller elr noe og 2 brus, da blir man jo hyper. Menmen, vi tok noen spennende bilder som dere skal få se!

Inni maskinen det blir kappa opp

Mannen som eide det, og snakka om masse kjedelige greier jeg ikke fikk med meg.

Læreren vår, som hysja veldig mye..

Ingrid med boller og brus ja..! Lekkert.


Brusen vår, og Kathrine sine deilige hender!


Parfyme.

01.feb.2011 11:01 / 1 kommentarer ..


Yndlingene:

 

Beckham parfymen(Intimately Beckham)

Avril parfymen(Forbidden Rose)

Naomi Cambell parfymen (At night)

Naomi Cambell parfymen (Winter Kiss)

 

Hvem er din favoritt ?

 
Skole igjen ja.

01.feb.2011 10:30 / 1 kommentarer ..


Ja, nå er jeg på skolen. Og vi har teknikk. Utroolig kjedelig! I dag aner jeg ikke hva jeg skal, har lyst til å dra til Oslo på kino med Michelle, men det er så utroolig langt! Menmen, kanskje jeg skal gjøre det? Kjæresten min skal kanskje jobbe i kveld, og jeg gidder ikke loke på internatet så da tror jeg nok at jeg stikker. Og jeg satt å loka på internett i går, og da fant jeg så sinnsykt mye fint jeg har lyst på. Jeg tror jeg må ta en shoppingtur snart! Jeg bestilte jo en del klær fra h&m, som jeg henta i helga, men det var ikke like fint som jeg hadde trodd. Så lurer på om jeg skal sende det tilbake, og få pengene. Og shoppe in real life! Men så er det noe med å ha penger til å shoppe så mye også da, nå har jeg jo 2000,-  i tlf regning. Tror nok jeg må jobbe i sommer hvis pengebruket mitt fortsetter..

 


Jeg har også fått dilla på leopard mønster, det er så sinnsykt kult!

Hva syns du?


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
hits