Bildene fra helga !

31.jan.2011 17:24 / 0 kommentarer ..


Før festen!
På festen!Helgen!

31.jan.2011 13:13 / 0 kommentarer ..


Ja, i helgen har jeg vært i Oslo. Var på party i oslo både fredag og lørdag. Var best på fredag da! Jeg og Michelle sov i kolbotn, ble kjørt til tveita og festa der, så ble vi henta av pirat taxi og kjørt hjem igjen. Men både jeg og Michelle var gode og fulle på fredag, og dansa noe sykt mye, var sinnsykt gøy. På lørdag så ble vi henta i Kolbotn og kjørt til meg. Så spiste vi, også var det ut igjen! Så dro vi til byen og drakk der, så skulle vi hjem så rakk vi ikke toget. Så da måtte vi sove hos Michelle igjen. Og på søndag, så rakk jeg heller ikke toget, haha. Så pappa hentet meg på kolbotn og kjørte meg hjem. Så skulle jeg dusje og spise ogsånt før jeg skulle bli henta av kjæresten min. Men når jeg stod i dusjen var han utenfor. Så da måtte jeg bare stresse og dra. Så dro vi til råde. Og that's it egentlig!

Legger ut bilder senere !

 

 

 


Skole..

27.jan.2011 08:59 / 0 kommentarer ..


Ja, nå har jeg kristendom, kjempe gøy. Not. Jaja, det her er den først timen, og jeg er så trøtt at jeg så vidt klarer å holde øynene åpne. Men jeg kom meg opp og på skolen, og det er det viktigste. I går rei jeg hesten til en som går på skolen, det var utrolig deilig å ri igjen. Selvom det var en ny hest og veldig uvant. Men jeg har jo ingen mulighet til å ri prins lenger, selvom jeg savner han helt utrolig. Men kanskje jeg får det til i en helg eller ferie? Jeg håper det. Etter jeg hadde vært i stallen, møtte jeg kjæresten min. Så dro jeg hjem og la meg, selvom jeg ikke fikk sove med engang, var det utrolig deilig og ligge i senga og slappe av. Selvom ulempen med internat er mye bråk, folk skriker i gangene, smeller med dører og hører på høy musikk. Så, det er ikke kjempe lett å få sove.. I dag vet jeg ikke hva jeg skal jeg må ihvertfall vaske no klær, og kanskje rydda opp litt i skapet. Og finne klær til festen i morgen og møte Michael. Værste jeg vet er å finne klær, det er så utrolig vanskelig. Men jeg skal ihvertfall ta bussen til toget, ta toget til oslo eller ski også ta toget hjem.. Komplisert for å komme hjem? Ja. Men, jeg får kanskje følge med litt, selvom det er så kjedelig at det er helt utrolig, er jo ikke kristen engang.
Gleder meg...!

25.jan.2011 10:37 / 0 kommentarer ..


Ja, nå gleder jeg meg til å bli tante, nå har Hanne fått en stor mage og er over halv veis på vei! Det kommer til å bli så utrolig koselig, og jeg skal love deg at den lille jenta der skal jeg sørge for at vokser opp med hest. Jeg får vell hest snart, jeg har jo egentlig hest. Men ikke stallplass, det som er så dumt. Men når babyen er født og begynt å vokse litt, så blir det ridetur på oss. Gleder meg så utrolig mye, det er så koselig med en liten baby. Og jeg skal bli yndlings tante eller hva? Blir vell kanskje ikke så vanskelig det, siden jeg er den eneste tanta ho kommer til å ha. Hehe..


Meg og Hanne.Ntåa <3

 

-Vi baksnakkes.


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
hits